Списанието „China Rubber“ го објави рангирањето на компаниите за гуми

На 27 септември 2021 година, Yantai WonRay Rubber Tire Co., Ltd. беше рангирана на 47-то место меѓу кинеските компании за гуми во 2021 година на „Гуманата индустрија што води нов модел и создава голем циклус тематски самит“ организиран од магазинот China Rubber во He Jiaozuo .Рангирана на 50 место меѓу домашните компании за гуми.

news-(2)
news-(1)

Yantai WonRay Rubber Tire Co., Ltd. се фокусира на истражување и развој, производство и продажба на цврсти гуми.Основната технологија доаѓа од Канада ITL, а техничкиот тим доаѓа од Yantai CSI Rubber Co., Ltd. Во тешкото и сложено опкружување, компанијата секогаш ја преземала единствената мисија да работи добро и да прави добри цврсти гуми.Постојано подобрување на квалитетот на производот;подобрување на имиџот на брендот на WonRay и WRST.Производите на компанијата, особено големите инженерски цврсти гуми, уживаат висока репутација во металуршката индустрија и пристаништата.

news-(3)
news-(4)

Активноста за рангирање се одржува шест последователни години од 2016 година и добива големо внимание и учество од компаниите за гуми.Влезот во рангирањето ја одразува севкупната сила на компанијата.Овој настан за рангирање беше спонзориран од Xingda Steel Cord Co., Ltd.


Време на објавување: 17-11-2021